Fietsaccu revisie Angerlo? Accu reviseren elektrische fiets in Angerlo is eenvoudig en goedkoop.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Angerlo kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Angerlo maken gebruik van een elektrische fiets. Het is voortreffelijk om op pad te gaan met de elektrische e-bike. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veelal langer indien je persoonlijk moet trappen. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een restaurant in Angerlo te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto naar toe ging. En hoe fijn het rijden ook is met een elektrische e-bike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fiets accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Angerlo voor ieder budget

Indien de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de chip b.v. vaak nog goed. {Door uitsluitend de cellen te vervangen houd u de kosten gering en vervang je uitsluitend datgene wat echt vervangen dient te worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een andere accu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw fiets specialist in Angerlo. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Angerlo met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is aan u of u sterkere cellen in uw fiets accu wilt dan die u aanvankelijk had, het voordeel is dat u daar door verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit bijzonder interessant, u betaalt immers maar enigszins meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Als de accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Angerlo: Denk aan het milieu

We leven in een periode waar de vooruitzichten van onze aarde uitermate belangrijk is. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee uiterst belangrijk. Door de fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet uitsluitend uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Angerlo

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Angerlo helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Angerlo is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Angerlo laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Angerlo een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Angerlo

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Angerlo voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Angerlo

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven