Fiets accu revisie Annen? Reviseren accu Annen beter voor de portemonnee en het leefmilieu, dikwijls net zo goed of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Annen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Annen maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is prettig om te gaan bewegen met de elektrische e-bike. Doordat je veel minder aandrift en druk hoeft te verbruiken hou men het veeltijds langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een gelegenheid in Annen te fietsen waar u voorheen alleen met de auto heen ging. Hoe leuk het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Annen voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is meestal na lang gebruik meestal nog in goede staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke kracht, ook bij de fiets specialist in Annen. Bij ons kan men tussen de 100 en 400 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het merk ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Annen met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. U kan tevens kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit zeer aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Alsmede kunt u bij ons terecht als uw fietsaccu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. De kans is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Annen: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hierbij uiterst voornaam. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Annen

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Annen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Annen is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Annen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Annen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Annen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Annen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Annen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven