Fiets accu revisie Antwerpen? Waarom een splinternieuwe fietsaccu kopen in Antwerpen als het reviseren van de accu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Antwerpen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Antwerpen. Het is gemakkelijk om te reizen met de elektrische ebike. Er hoeft zo goed als niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je vaak minder uitgeput. Op de ebike naar vrienden die in Antwerpen verblijven was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. De fiets accu volledig vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Zeker is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Antwerpen voor ieder budget

Indien de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De chip kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij de ebike specialist in Antwerpen. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Antwerpen met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. In de accu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw fietsaccu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met support en uw fietsaccu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op veel pluspunten. Indien de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart aanbieden. Wij doen er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Antwerpen: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt voortdurend belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor constant belangrijker. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een goede bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Antwerpen

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Antwerpen helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Antwerpen is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Antwerpen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Antwerpen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Antwerpen

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Antwerpen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Antwerpen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven