Fiets accu revisie Apeldoorn? Het reviseren van de fietsaccu in Apeldoorn kan vaak op korte termijn plaatsvinden.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Apeldoorn kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Apeldoorn. Fietsen met een elektrische fiets is aangenaam. De km die gefietst kunnen worden zijn veelal langer indien je eigenhandig moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Apeldoorn gehuisvest zijn was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe plezant het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Apeldoorn voor ieder budget

Op het moment dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. De cassette is meestal na lang gebruik veelal nog in goede staat. {Door alleen de cellen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je uitsluitend datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} U bent minstens 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in Apeldoorn. Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Apeldoorn met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kan verder kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt groter. En dit voor een relatief kleine meerprijs. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op vele pluspunten. Alsmede kunt u bij ons terecht indien uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Apeldoorn: Denk aan het milieu

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aarde heel urgent is. Het hanteren met alles dat wij gebruiken staat hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een actieve bijdrage. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Apeldoorn

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Apeldoorn helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Apeldoorn is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Apeldoorn laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Apeldoorn een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Apeldoorn

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Apeldoorn voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Apeldoorn

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven