Fiets accu revisie Appelscha. Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken e-bike’s in Appelscha.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Appelscha kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Appelscha. Het is heerlijk om erop uit te trekken met de elektrische fiets. Doordat je veel geringer energie en kracht hoeft toe te passen houd je het veeltijds langer vol. Op de ebike naar vrienden die in Appelscha wonen was vroeger te ver op de fiets, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe leuk het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Appelscha voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. De batterijen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met redelijke vermogen, ook bij uw ebike specialist in Appelscha. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Appelscha met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog degelijk zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. U kunt daarnaast kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan ook nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een onbezorgd hart voorleggen. Wij doen er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Appelscha: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waar de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom voortdurend belangrijker. Door uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. De energie cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw knip wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Appelscha

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Appelscha helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Appelscha is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Appelscha laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Appelscha een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Appelscha

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Appelscha voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Appelscha

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven