Fiets accu revisie Appingedam! Het reviseren van de accu in Appingedam kan gewoonlijk op korte termijn plaatsvinden.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Appingedam kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit de straten in Appingedam. Fietsen met een elektrische fiets is voortreffelijk. De km die afgelegd kunnen worden zijn veel verder als je persoonlijk moet trappen. Even snel naar de winkel in Appingedam is nu eenvoudig met de fiets te doen, daar u eerst wellicht met de auto hier naar toe ging. Hoe behaaglijk het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Appingedam voor ieder budget

Ingeval de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Het omhulsel is meestal na lange tijd dikwijls nog in prima staat. {Door uitsluitend de cellen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je enkel datgene wat echt vervangen moet worden.} {Een nieuwe accu in Appingedam kost meestal boven de 625 Euro, dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Appingedam met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is geoorloofd om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de oude fietsaccu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met fiets ondersteuning. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Wanneer de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Appingedam: Denk aan het milieu

We leven in een periode waar de toekomst van onze planeet buitengewoon cruciaal is. Het hanteren met alles dat wij consumeren staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past prima in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet uitsluitend uw knip wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Appingedam

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Appingedam helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Appingedam is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Appingedam laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Appingedam een extra voordeel dus!

Accu revisie Appingedam

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Appingedam voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Appingedam

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven