Fiets accu revisie Arcen. Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken e-bike’s in Arcen.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Arcen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Arcen maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is voortreffelijk om ergens op bezoek te gaan met de elektrische ebike. Omdat je geringer aandrift en druk hoeft te gebruiken hou je het veel langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eetcafé in Arcen te fietsen waar u vroeger alleen met de auto heen ging. Hoe fijn het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Arcen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in goede staat. De cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale fietsenwinkel in Arcen dient u al vlug denken aan een bedrag groter dan €550,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 100 en 400 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Arcen met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de accu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kunt daarnaast kiezen voor krachtigere batterijen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere cellen langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Ten opzichte van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan ook nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Verder kunt u bij ons terecht wanneer uw accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Arcen: Denk aan de natuur

We leven in een periode waar de toekomst van onze aardbol uitermate cruciaal is. Het omgaan met alles dat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw portemonnee wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Arcen

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Arcen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Arcen is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Arcen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Arcen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Arcen

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Arcen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Arcen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven