Fiets accu reviesie Arendonk. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Arendonk.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Arendonk kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit de straten in Arendonk. Fietsen met een elektrische e-bike is fijn. Omdat je veel minder levensenergie en dynamiek hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een restaurant in Arendonk te fietsen waar u eerder enkel met de wagen naar toe ging. Hoe behaaglijk het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fiets accu volledig vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Arendonk voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog prima in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd vaak nog in uitstekende staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale fietsenwinkel in Arendonk moet u al gauw denken aan een bedrag groter dan €550,00. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij ons tussen de 125 en 300 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Arendonk met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is geoorloofd om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, die cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . De uitgave hiervoor zijn naar verhouding gering. Een prettig standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, maar er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Als de accu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Arendonk: Denk aan het milieu

We leven in een periode waarin de toekomst van onze planeet erg belangrijk is. Het hanteren met alles wat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een juiste bijdrage. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw beurs wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Arendonk

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Arendonk helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Arendonk is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Arendonk laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Arendonk een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Arendonk

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Arendonk voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Arendonk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven