Fiets accu revisie Arkel! Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken ebike’s in Arkel.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Arkel kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Arkel. Het is heerlijk om naar je werk te gaan met de elektrische fiets. Omdat je veel geringer energie en kracht hoeft toe te passen houd men het veeltijds langer vol. Op de fiets naar familie die in Arkel leven was vroeger te ver , voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe lekker het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De accu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Arkel voor ieder budget

Indien de accu niet meer werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in uitstekende staat. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij de ebike expert in Arkel. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Arkel met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. In de accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u krachtigere energie cellen in uw fiets accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen met support en de accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit zeer aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Een goed standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, maar er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Indien de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons met een onbezorgd hart aanbieden. De kans is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Arkel: Denk aan de natuur

De aarde wordt steeds belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom alsmaar belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Arkel

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Arkel helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Arkel is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Arkel laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Arkel een extra voordeel dus!

Accu revisie Arkel

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Arkel voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feest of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Arkel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven