Fietsaccu revisie Arnemuiden. Accu reviseren elektrische ebike in Arnemuiden is gemakkelijk en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Arnemuiden kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Arnemuiden maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is heerlijk om erop uit te trekken met een elektrische fiets. De km die afgelegd kunnen worden zijn veelal verder indien je zelf moet trappen. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eetgelegenheid in Arnemuiden te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto heen ging. Hoe plezant het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De fiets accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Arnemuiden voor ieder budget

Indien de fiets accu vervangen dient te worden betekent dit  niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd doorgaans nog in goede staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke vermogen, ook bij de fiets expert in Arnemuiden. Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Arnemuiden met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een controle om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is mogelijk om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, deze cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit zeer aantrekkelijk, u betaalt immers maar iets meer. Een mooi idee om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, echter er straks  meer voor terug te krijgen. Indien de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij fiets-accu.nl ook met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Arnemuiden: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aardbol zeer urgent is. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor telkens belangrijker. Vanwege uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Arnemuiden

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Arnemuiden helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Arnemuiden is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Arnemuiden laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Arnemuiden een extra voordeel dus!

Accu revisie Arnemuiden

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Arnemuiden voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Arnemuiden

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven