Fiets accu revisie Arnhem? Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken fietsen in Arnhem.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Arnhem kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Arnhem maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is gemakkelijk om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je geringer energie en druk hoeft te gebruiken houd je het veel langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Arnhem leven was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. En hoe aangenaam het rijden ook is met een elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Arnhem voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. Het omhulsel is meestal na lange tijd doorgaans nog in uitstekende staat. De cellen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met redelijke kracht, ook bij uw ebike expert in Arnhem. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij ons tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Arnhem met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is denkbaar om krachtigere batterijen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, deze batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u langer fietsen . Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit bijzonder aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Een verleidelijk idee om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Als de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij ons met een gerust hart voorleggen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Arnhem: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom voortdurend belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. Alles dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Arnhem

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Arnhem helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Arnhem is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Arnhem laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Arnhem een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Arnhem

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Arnhem voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Arnhem

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven