Fiets accu revisie As! Waarom een nieuwe accu aanschaffen in As als het reviseren van de accu meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren As kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in As maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is leuk om naar je werkplek te gaan met de elektrische ebike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal verder ingeval je persoonlijk moet trappen. Op de fiets naar familie die in As verblijven was vroeger te ver op de ebike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu As voor ieder budget

Indien de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De chip kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fietsaccu. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met tamelijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in As. Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 125 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie As met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kan ook kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel interessant, u betaalt immers maar iets meer. Een goed idee om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de accu van uw elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons eveneens  welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren As: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waar de toekomst van onze planeet buitengewoon belangrijk is. Het omgaan met alles dat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw fiets accu past opperbest in dit plaatje. Elk onderdeel wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie As

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie As helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie As is de moeite waard. De kosten zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie As laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren As een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie As

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie As voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerder niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen As

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven