Fiets accu revisie Asse. Reviseren fietsaccu Asse lekker voor de portemonnee en het leefmilieu, meestal net zo aantrekkelijk of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Asse kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze telkens populairder, natuurlijk ook in Asse rijden er steeds meer rond. Rijden met een elektrische ebike is aangenaam. Doordat je minder aandrift en dynamiek hoeft te verbruiken hou men het veeltijds langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eethuis in Asse te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen heen ging. Hoe plezant het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Asse voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. De cassette is meestal na lange tijd meestal nog in goede staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Asse moet u al gauw denken aan een hoofdsom hoger dan €550,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Asse met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is geoorloofd om sterkere energie cellen erin te zetten dan die u in de versleten fiets accu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . De onkosten hiervoor zijn relatief minimaal. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Indien de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons eveneens van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Asse: Denk aan de natuur

De wereld wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor almaar belangrijker. Door uw accu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw knip wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Asse

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Asse helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Asse is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Asse laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Asse een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Asse

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Asse voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Asse

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven