Fiets accu reviesie Assen? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Assen.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Assen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Assen maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is voortreffelijk om ergens op visite te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft zo goed als niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je veel minder uitgeput. Even gauw naar de zaak in Assen is voortaan fijn per ebike te doen, daar u voorheen wellicht met de auto hier naar toe ging. Hoe fijn het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. De fiets accu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Assen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de chip b.v. doorgaans nog perfect. De cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij uw ebike expert in Assen. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Assen met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. In de fiets accu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is uw voorkeur of u sterkere energie cellen in uw accu wilt dan die u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen met support en uw accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Ten opzichte van een splinternieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Indien de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl eveneens van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Assen: Denk aan het milieu

We werken in een tijdperk waar de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor continu belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past uitstekend in dit perspectief. De cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Assen

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Assen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Assen is de moeite waard. De bedragen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Assen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Assen een extra voordeel dus!

Accu revisie Assen

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Assen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Assen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven