Fiets accu revisie Assendelft? Waarom een splinternieuwe accu bestellen in Assendelft als het reviseren van de fietsaccu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Assendelft kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Assendelft maken gebruik van de elektrische ebike. Het is leuk om erop uit te trekken met een elektrische ebike. Er hoeft nagenoeg niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je veel minder uitgeput. Het is nu denkbaar om b.v. naar een restaurant in Assendelft te fietsen waar u vroeger alleen met de wagen heen ging. Hoe voortreffelijk het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Assendelft voor ieder budget

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in prima staat. {Door uitsluitend de energie cellen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je alleen dat wat echt vervangen moet worden.} {Een nieuwe fiets accu in Assendelft kost doorgaans boven de 625 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het merk fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Assendelft met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. In de accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is uw keuze of u sterkere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen met steun en de accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn relatief beperkt. Een interessant standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u deze accu bij ons met een onbezorgd hart voorleggen. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Assendelft: Denk aan het milieu

We leven in een periode waar de toekomst van onze planeet buitengewoon cruciaal is. Recyclen van benodigdheden is hierbij heel belangrijk. Vanwege uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Assendelft

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Assendelft helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Assendelft is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Assendelft laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Assendelft een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Assendelft

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Assendelft voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Assendelft

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven