Fiets accu revisie Asten! Waarom een splinternieuwe accu aanschaffen in Asten wanneer het reviseren van een fietsaccu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Asten kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Asten maken gebruik van de elektrische ebike. Het is lekker om erop uit te trekken met de elektrische ebike. Omdat je minder werklust en kracht hoeft te verbruiken hou men het veelal langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een restauratie in Asten te fietsen waar u eerder uitsluitend met de wagen heen ging. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Asten voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog uitstekend. {Door alleen de energie cellen te verwisselen houd u de uitgave gering en vervang je uitsluitend dat wat effectief vervangen moet worden.} U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij uw fiets expert in Asten. Bij ons kunt u tussen de 125 en 450 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Asten met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is mogelijk om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, die batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met fiets ondersteuning. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Een aantrekkelijk oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, echter er juist veel meer voor terug te krijgen. Indien de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Asten: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waar de toekomst van onze aardbol extreem belangrijk is. Het omgaan met alles wat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw accu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Asten

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Asten helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Asten is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Asten laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Asten een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Asten

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Asten voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Asten

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven