Fiets accu revisie Attenhoven? Hoeveel kan ik uitsparen door het reviseren van m’n accu in Attenhoven?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Attenhoven kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze alsmaar meer verkocht, natuurlijk ook in Attenhoven rijden er veel meer rond. Het is aangenaam om te gaan werken met de elektrische fiets. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn veelal langer wanneer je eigenhandig moet trappen. Even snel naar de stad in Attenhoven is nu gemakkelijk met de fiets te doen, daar u voorheen misschien met de trein hier naar toe ging. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Attenhoven voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. De cassette is meestal na lange tijd doorgaans nog in goede staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke capaciteit, ook bij de ebike specialist in Attenhoven. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 300 euro bezuinigen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Attenhoven met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de accu. U kunt verder kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Attenhoven: Denk aan het milieu

De aardbol wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we gebruiken staat hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Attenhoven

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Attenhoven helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Attenhoven is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Attenhoven laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Attenhoven een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Attenhoven

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Attenhoven voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Attenhoven

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven