Fiets accu revisie Attenrode. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Attenrode.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Attenrode kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze alsmaar meer verkocht, natuurlijk ook in Attenrode rijden er steeds meer door de stad. Het is gemakkelijk om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veelal minder vermoeid. Het is nu mogelijk om b.v. naar een eetcafé in Attenrode te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto naar toe ging. En hoe voortreffelijk het rijden ook is met de elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu volledig vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fiets accu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Attenrode voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog uitstekend. {Door slechts de cellen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je uitsluitend dat wat effectief vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe accu in Attenrode kost doorgaans boven de 600 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Attenrode met garantie

We starten ons stappenplan met een controle om te kijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde fiets accu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . De uitgave hiervoor zijn relatief gering. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Verder kunt u bij ons terecht als uw accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Attenrode: Denk aan de leefomgeving

Onze wereld wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor almaar belangrijker. Het reviseren van de accu past goed in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Attenrode

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Attenrode helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Attenrode is de moeite waard. De kosten zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Attenrode laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Attenrode een extra voordeel dus!

Accu revisie Attenrode

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Attenrode voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Attenrode

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven