Fiets accu revisie Avenhorn! Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Avenhorn.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Avenhorn kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze telkens vaker verkocht, natuurlijk ook in Avenhorn rijden er steeds meer door de stad. Het is aangenaam om erop uit te trekken met de elektrische e-bike. Omdat je veel geringer sterkte en kracht hoeft te gebruiken hou men het veel langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een gelegenheid in Avenhorn te fietsen waar u vroeger enkel met de auto naar toe ging. En hoe heerlijk het rijden ook is met een elektrische e-bike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fiets accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Avenhorn voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. De computer kan b.v. nog goed in orde zijn. De cellen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Avenhorn moet u al gauw denken aan een bedrag hoger dan €525,00. Bij ons kan men tussen de 125 en 300 euro uitsparen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Avenhorn met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. U kunt ook kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere batterijen langer mee en uw bereik wordt hoger. De kosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Alsook kunt u bij ons terecht als uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Wij doen er alles aan om die fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Avenhorn: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Recyclen van onderdelen is hierbij extreem belangrijk. Door de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Avenhorn

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Avenhorn helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Avenhorn is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Avenhorn laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Avenhorn een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Avenhorn

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Avenhorn voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Avenhorn

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven