Fietsaccu revisie Averbode. Accu reviseren elektrische ebike in Averbode is eenvoudig en kostenbesparend.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Averbode kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze steeds vaker verkocht, zeker ook in Averbode rijden er steeds meer door de stad. Het is aangenaam om ergens op visite te gaan met een elektrische fiets. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veelal verder wanneer je persoonlijk moet trappen. Op de fiets naar vrienden die in Averbode verblijven was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Averbode voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. Het omhulsel is meestal na lang gebruik doorgaans nog in uitstekende staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de accu. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke capaciteit, ook bij de ebike specialist in Averbode. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Averbode met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. In de accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is uw voorkeur of u sterkere batterijen in uw fietsaccu wilt dan wat u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met support en uw fiets accu langer mee gaat. En dit voor een lage meerprijs. Ten opzichte van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op veel pluspunten. Ingeval de accu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons toch  welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Averbode: Denk aan de natuur

We werken in een tijd waar de vooruitzichten van onze aardbol erg belangrijk is. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiermee uitermate belangrijk. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. De cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Averbode

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Averbode helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Averbode is de moeite waard. De bedragen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Averbode laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Averbode een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Averbode

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Averbode voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Averbode

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven