Fiets accu revisie Baal. Wat kan ik uitsparen met het reviseren van mijn accu in Baal?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Baal kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Baal. Rijden met een elektrische fiets is gemakkelijk. Omdat je minder sterkte en druk hoeft te gebruiken houd je het heel wat langer vol. Op de fiets naar familie die in Baal verblijven was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. En hoe aangenaam het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Baal voor ieder budget

Als de accu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd meestal nog in goede staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fietsaccu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Baal. Afhankelijk van het merk van uw ebike kunt bij ons tussen de 150 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Baal met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een inspectie om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is denkbaar om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde fietsaccu had, die batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . En dat voor een relatief beperkte meerprijs. Een goed standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Als de accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Baal: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waar de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles dat we consumeren staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Baal

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Baal helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Baal is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Baal laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Baal een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Baal

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Baal voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Baal

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven