Fiets accu revisie Baarle-Hertog. Ook de klanten uit Baarle-Hertog zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Baarle-Hertog kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Baarle-Hertog maken gebruik van een elektrische fiets. Rijden met een elektrische fiets is plezant. Doordat je minder levensenergie en druk hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Op de ebike naar vrienden die in Baarle-Hertog gehuisvest zijn was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe gemakkelijk het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Baarle-Hertog voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. De cassette is meestal na lange tijd meestal nog in prima staat. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Baarle-Hertog kost vaak boven de 550 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 300 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Baarle-Hertog met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog prima zijn. De klant bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is mogelijk om krachtigere batterijen te plaatsen dan die u in de versleten fiets accu had, deze cellen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . De onkosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Bovendien kunt u bij ons terecht ingeval uw accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Baarle-Hertog: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor steeds belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw knip wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Baarle-Hertog

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Baarle-Hertog helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Baarle-Hertog is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Baarle-Hertog laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Baarle-Hertog een extra voordeel dus!

Accu revisie Baarle-Hertog

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Baarle-Hertog voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Baarle-Hertog

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven