Fiets accu revisie Baarle-Hertog? Ook onze bezoekers uit Baarle-Hertog zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Baarle-Hertog kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Baarle-Hertog. Fietsen met een elektrische fiets is plezierig. Omdat je minder aandrift en kracht hoeft te verbruiken hou je het heel wat langer vol. Op de fiets naar familie die in Baarle-Hertog verblijven was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe plezierig het fietsen ook is met de elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Baarle-Hertog voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. Het omhulsel is meestal na lang gebruik meestal nog in uitstekende staat. De cellen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Baarle-Hertog moet u al gauw denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Baarle-Hertog met garantie

We beginnen ons stappenplan met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. U bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is denkbaar om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen met ondersteuning. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit zeer aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Als de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart aanbieden. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Baarle-Hertog: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom constant belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Baarle-Hertog

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Baarle-Hertog helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Baarle-Hertog is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Baarle-Hertog laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Baarle-Hertog een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Baarle-Hertog

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Baarle-Hertog voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feest of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Baarle-Hertog

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven