Fiets accu revisie Baarle-Nassau! Wat kan ik uitsparen door het reviseren van mijn fiets accu in Baarle-Nassau?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Baarle-Nassau kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Baarle-Nassau. Het is plezant om ergens op bezoek te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je veel minder sterkte en dynamiek hoeft te gebruiken hou je het heel wat langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Baarle-Nassau leven was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe plezierig het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Baarle-Nassau voor ieder budget

Indien de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog perfect. {Door slechts de cellen te verwisselen houd u de uitgave gering en vervang je alleen datgene wat echt vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe accu in Baarle-Nassau kost meestal boven de 575 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 125 en 250 euro besparen door de accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Baarle-Nassau met garantie

We starten onze vervolgstappen met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is uw keuze of u sterkere cellen in uw accu wilt dan die u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit zeer verleidelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Een prettig oordeel om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fiets accu, echter er straks  meer voor terug te krijgen. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij ons ook met een onbezorgd hart aanbieden. Wij doen er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Baarle-Nassau: Denk aan de natuur

Onze aardbol wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor telkens belangrijker. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Baarle-Nassau

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Baarle-Nassau helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Baarle-Nassau is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Baarle-Nassau laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Baarle-Nassau een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Baarle-Nassau

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Baarle-Nassau voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Baarle-Nassau

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven