Fiets accu reviesie Baarle. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Baarle.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Baarle kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Baarle. Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Omdat je veel minder levensenergie en druk hoeft te gebruiken houd men het veeltijds langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eetcafé in Baarle te fietsen waar u voorheen enkel met de auto naar toe ging. En hoe leuk het rijden ook is met de elektrische e-bike, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu volkomen vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Baarle voor ieder budget

Als de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de computer b.v. doorgaans nog prima. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de accu. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw fiets specialist in Baarle. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Baarle met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. In de fiets accu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kan bovendien kiezen voor zwaardere cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw bereik wordt groter. De kosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Ingeval de accu van uw elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Baarle: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we consumeren staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past goed in dit perspectief. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Baarle

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Baarle helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Baarle is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Baarle laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Baarle een extra voordeel dus!

Accu revisie Baarle

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Baarle voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voordien niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Baarle

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven