Fiets accu revisie Baarlo. Waarom een splinternieuwe fietsaccu bestellen in Baarlo als het reviseren van de fietsaccu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Baarlo kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Baarlo rijden er steeds meer door de stad. Fietsen met een elektrische fiets is fijn. Doordat je minder sterkte en kracht hoeft te gebruiken houd je het veelal langer vol. Op de e-bike naar familie die in Baarlo gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De accu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Baarlo voor ieder budget

Ingeval de accu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. De behuizing kan b.v. nog perfect in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fietsaccu. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een nieuwe accu met tamelijke kracht, ook bij uw fiets expert in Baarlo. Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij ons tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Baarlo met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspectie om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen bewaren. De klant bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is uw voorkeur of u krachtigere batterijen in uw accu wilt dan wat u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met support en de accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit uitermate aantrekkelijk, u betaalt immers maar iets meer. In plaats van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op vele voordelen. Als de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons ook  welkom. Wij doen er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Baarlo: Denk aan de leefomgeving

Onze wereld wordt voortdurend belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we consumeren staat erg hoog op de agenda. Vanwege de accu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Baarlo

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Baarlo helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Baarlo is de moeite waard. De tarieven zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Baarlo laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Baarlo een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Baarlo

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Baarlo voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Baarlo

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven