Fiets accu revisie Baarn! Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Baarn.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Baarn kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Baarn rijden er steeds meer rond. Het is gemakkelijk om ergens op visite te gaan met een elektrische e-bike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal langer wanneer je zelf moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Baarn gehuisvest zijn was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe plezierig het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De fiets accu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Zeker is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Baarn voor ieder budget

Indien de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de computer b.v. doorgaans nog uitstekend. {Door uitsluitend de energie cellen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je enkel datgene wat effectief vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Baarn kost dikwijls boven de 550 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het merk fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Baarn met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. U kunt tevens kiezen voor krachtigere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Een mooi plan om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u de fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Baarn: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waar de toekomst van onze planeet erg cruciaal is. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor continu belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past perfect in dit perspectief. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Baarn

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Baarn helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Baarn is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Baarn laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Baarn een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Baarn

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Baarn voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die eerst bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Baarn

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven