Fiets accu revisie Baexem! Waarom een splinternieuwe fietsaccu kopen in Baexem wanneer het reviseren van een fietsaccu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Baexem kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is niet meer weg te denken uit de straten in Baexem. Het is gemakkelijk om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je veel minder uitgeput. Op de e-bike naar vrienden die in Baexem gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Baexem voor ieder budget

Als de fietsaccu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. De behuizing kan b.v. nog perfect in orde zijn. {Door slechts de batterijen te vervangen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend datgene wat echt vervangen moet worden.} U bent minstens 550 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke capaciteit, ook bij de fiets expert in Baexem. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Baexem met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fiets accu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is mogelijk om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze cellen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Wanneer de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons eveneens van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Baexem: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles wat we toepassen staat hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Baexem

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Baexem helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Baexem is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Baexem laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Baexem een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Baexem

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Baexem voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Baexem

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven