Fiets accu revisie Bakel? Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken ebike’s in Bakel.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bakel kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze alsmaar populairder, zeker ook in Bakel rijden er veel meer door de stad. Het is plezant om te reizen met de elektrische e-bike. Doordat je veel minder aandrift en druk hoeft te gebruiken houd je het veeltijds langer vol. Even vlug naar de stad in Bakel is voortaan fijn per fiets te doen, daar u vroeger soms met de trein hier naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Bakel voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog prima. De batterijen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke vermogen, ook bij uw ebike specialist in Bakel. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Bakel met garantie

We starten ons stappenplan met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kunt tevens kiezen voor sterkere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dat alles voor een geringe meerprijs. Een interessant plan om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Ingeval de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart voorleggen. Wij doen er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Bakel: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze planeet erg cruciaal is. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor continu belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook de natuur wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bakel

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Bakel helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bakel is de moeite waard. De kosten zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bakel laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bakel een extra voordeel dus!

Accu revisie Bakel

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bakel voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bakel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven