Fiets accu revisie Bakkeveen. Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken e-bike’s in Bakkeveen.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bakkeveen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze steeds populairder, natuurlijk ook in Bakkeveen rijden er veel meer door de stad. Fietsen met een elektrische ebike is fijn. Er hoeft nagenoeg niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je veel minder moe. Op de e-bike naar vrienden die in Bakkeveen leven was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Bakkeveen voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog uitstekend. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de accu. {Een nieuwe fietsaccu in Bakkeveen kost dikwijls boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 125 en 400 euro besparen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Bakkeveen met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is denkbaar om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . En dit voor een naar verhouding kleine meerprijs. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op veel voordelen. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons met een zorgeloos hart voorleggen. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Bakkeveen: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waar de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het omgaan met alles wat wij consumeren staat hoog op de agenda. Door uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bakkeveen

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Bakkeveen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bakkeveen is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bakkeveen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bakkeveen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Bakkeveen

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bakkeveen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bakkeveen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven