Fiets accu reviesie Balen? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Balen.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Balen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Balen rijden er steeds meer rond. Het is heerlijk om te reizen met de elektrische ebike. Doordat je veel minder aandrift en dynamiek hoeft te gebruiken houd je het heel wat langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Balen wonen was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Balen voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De cassette is meestal na lang gebruik dikwijls nog in prima staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe fietsaccu in Balen kost vaak boven de 625 Euro, dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Balen met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een controle om te kijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is mogelijk om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . De prijzen hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Ten opzichte van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan ook nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fiets accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Balen: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aarde bijzonder urgent is. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiertoe erg voornaam. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook de natuur wordt daar behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Balen

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Balen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Balen is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Balen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Balen een extra voordeel dus!

Accu revisie Balen

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Balen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Balen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven