Fiets accu revisie Balk. Reviseren accu Balk juist voor de portemonnee en het leefmilieu, meestal net zo perfect of ook beter dan een nieuwe!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Balk kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Balk. Fietsen met een elektrische ebike is leuk. Doordat je veel minder sterkte en kracht hoeft te gebruiken houd men het veeltijds langer vol. Even gauw naar de zaak in Balk is voortaan fijn met de fiets te doen, daar u vroeger mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Plus hoe heerlijk het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Balk voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is meestal na lange tijd vaak nog in prima staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. {Een nieuwe fiets accu in Balk kost vaak boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Balk met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. Het is geoorloofd om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de oude accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit heel aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Ook kunt u bij ons terecht indien uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Balk: Denk aan de natuur

De aarde wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Balk

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Balk helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Balk is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Balk laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Balk een extra voordeel dus!

Accu revisie Balk

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Balk voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerst niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Balk

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven