Fiets accu revisie Balkbrug! Ook de bezoekers uit Balkbrug zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Balkbrug kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Balkbrug maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische ebike is plezant. Doordat je minder sterkte en kracht hoeft te verbruiken hou men het veel langer vol. Even snel naar de zaak in Balkbrug is nu eenvoudig met de fiets te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. En hoe plezant het rijden ook is met een elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Balkbrug voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld doorgaans nog perfect. De cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Balkbrug dient u al gauw denken aan een bedrag groter dan €475,00. Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Balkbrug met garantie

We starten onze vervolgstappen met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. U kan daarnaast kiezen voor sterkere batterijen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw bereik wordt groter. En dit alles voor een relatief geringe meerprijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Indien de fiets accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons eveneens van harte welkom. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Balkbrug: Denk aan de leefomgeving

De aarde wordt voortdurend belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Door de accu door ons te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Balkbrug

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Balkbrug helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Balkbrug is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Balkbrug laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Balkbrug een extra voordeel dus!

Accu revisie Balkbrug

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Balkbrug voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Balkbrug

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven