Fiets accu reviesie Barendrecht! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Barendrecht.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Barendrecht kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Barendrecht. Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. De km die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer indien je persoonlijk moet trappen. Op de e-bike naar vrienden die in Barendrecht gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Barendrecht voor ieder budget

Wanneer de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De behuizing kan b.v. nog dik in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij de fiets expert in Barendrecht. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het type ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Barendrecht met garantie

We starten ons stappenplan met een controle om te kijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is denkbaar om krachtigere batterijen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met ondersteuning. De onkosten hiervoor zijn relatief beperkt. Ten opzichte van een andere accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt ook nog eens rekenen op veel voordelen. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Wij doen er alles aan om die accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Barendrecht: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom voortdurend belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past uitstekend in dit perspectief. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Barendrecht

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Barendrecht helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Barendrecht is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Barendrecht laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Barendrecht een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Barendrecht

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Barendrecht voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Barendrecht

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven