Fiets accu revisie Bathmen! Ook onze klanten uit Bathmen zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bathmen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Bathmen. Fietsen met een elektrische fiets is aangenaam. De km die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer wanneer je zelf moet trappen. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een bistro in Bathmen te fietsen waar u vroeger alleen met de auto naar toe ging. En hoe behaaglijk het rijden ook is met de elektrische fiets, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu volledig vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Bathmen voor ieder budget

Als de accu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. De behuizing kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. {Door slechts de cellen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je slechts dat wat effectief vervangen moet worden.} {Een nieuwe fiets accu in Bathmen kost meestal boven de 550 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bathmen met garantie

We starten onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. In de accu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u zwaardere energie cellen in uw fiets accu wilt dan die u eerst had, de voordelen zijn dat u hiermee verder kunt fietsen met ondersteuning en uw accu langer mee gaat. En dat alles voor een naar verhouding beperkte prijs. Ten opzichte van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op veel voordelen. Indien de accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Bathmen: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waar de vooruitzichten van onze aardbol heel urgent is. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past opperbest in dit plaatje. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet slechts uw portemonnee wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bathmen

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Bathmen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bathmen is de moeite waard. De kosten zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bathmen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bathmen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Bathmen

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bathmen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bathmen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven