Fiets accu revisie Bedum! Zoekt u extra info betreffende het reviseren van een accu in Bedum? Fiets-accu.nl helpt u met genoegen verder!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bedum kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk vaker verkocht, zeker ook in Bedum rijden er veel meer rond. Het is behaaglijk om erop uit te trekken met een elektrische e-bike. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je vaak minder uitgeput. Even dringend naar de zaak in Bedum is nu gemakkelijk met de e-bike te doen, daar u vroeger mogelijk met de auto hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bedum voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog goed. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Bedum moet u al snel denken aan een hoofdsom hoger dan €475,00. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 250 euro uitsparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Bedum met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. U kan ook kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt groter. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Als de accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons ook  welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Bedum: Denk aan de natuur

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hiertoe uitermate voornaam. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u immers een actieve bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bedum

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bedum helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bedum is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bedum laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bedum een extra voordeel dus!

Accu revisie Bedum

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bedum voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bedum

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven