Fietsaccu revisie Beek en Donk! Accu reviseren elektrische e-bike in Beek en Donk is simpel en goedkoop.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beek en Donk kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Beek en Donk maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is gemakkelijk om op pad te gaan met de elektrische e-bike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal langer indien je zelf moet trappen. Op de e-bike naar vrienden die in Beek en Donk verblijven was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe aangenaam het rijden ook is met een elektrische e-bike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fiets accu volkomen vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Beek en Donk voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De computer kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fietsaccu. {Een nieuwe accu in Beek en Donk kost doorgaans boven de 600 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 350 euro bezuinigen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Beek en Donk met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. In de accu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kan verder kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere batterijen langer mee en uw actieradius wordt groter. En dit voor een relatief lage prijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart aanbieden. Wij doen er alles aan om de fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Beek en Donk: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom steeds belangrijker. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een actieve bijdrage. De batterijen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Beek en Donk

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Beek en Donk helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beek en Donk is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beek en Donk laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beek en Donk een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Beek en Donk

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beek en Donk voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Beek en Donk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven