Fietsaccu revisie Beek? Accu reviseren elektrische e-bike in Beek is gemakkelijk en goedkoop.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beek kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit de straten in Beek. Het is heerlijk om te reizen met de elektrische e-bike. Er hoeft bijna niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je vaak minder moe. Even snel naar de stad in Beek is nu fijn per ebike te doen, daar u vroeger misschien met de auto hier naar toe ging. En hoe heerlijk het fietsen ook is met de elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fiets accu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Beek voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. De computer kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. {Door alleen de batterijen te verwisselen houd u de uitgave gering en vervang je alleen dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale fietsenwinkel in Beek dient u al vlug denken aan een bedrag groter dan €475,00. Bij ons kunt u tussen de 100 en 300 euro besparen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Beek met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. U kan bovendien kiezen voor zwaardere batterijen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere batterijen langer mee en uw bereik wordt hoger. En dat alles voor een naar verhouding lage prijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Beek: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waarin de toekomst van onze aardbol heel belangrijk is. Het omgaan met alles wat we toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past goed in dit perspectief. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet uitsluitend uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Beek

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Beek helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beek is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beek laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beek een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Beek

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beek voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Beek

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven