Fiets accu revisie Beemster

Fietsaccu revisie Beemster? Accu reviseren elektrische e-bike in Beemster is simpel en goedkoop.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beemster kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Beemster

Een elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Beemster. Rijden met een elektrische fiets is behaaglijk. Doordat je geringer sterkte en druk hoeft te gebruiken hou men het heel wat langer vol. Even snel naar de zaak in Beemster is nu eenvoudig met de ebike te doen, daar u eerst soms met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fiets accu’s. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Beemster

Op het ogenblik dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog perfect in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. De cellen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Beemster dient u al vlug denken aan een hoofdsom groter dan €525,00. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Beemster

We beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. U bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. U kunt verder kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op vele pluspunten. Alsook kunt u bij ons terecht indien uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Beemster: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt alsmaar belangrijker. Het hanteren met alles wat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past uitstekend in dit plaatje. De cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Beemster

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Beemster helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beemster is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beemster laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beemster een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Beemster

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beemster voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Beemster

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven