Fiets accu reviesie Beemster. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Beemster.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beemster kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Beemster. Fietsen met een elektrische e-bike is prettig. Doordat je minder aandrift en kracht hoeft te verbruiken hou je het veel langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een bistro in Beemster te fietsen waar u voorheen alleen met de wagen heen ging. Plus hoe lekker het rijden ook is met de elektrische e-bike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu helemaal vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Beemster voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. De computer kan b.v. nog dik in orde zijn. De cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Beemster dient u al vlug denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 350 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Beemster met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een controle om te kijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. U kunt daarnaast kiezen voor krachtigere cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Ingeval de accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook van harte welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Beemster: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom steeds belangrijker. Door de fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. De energie cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Beemster

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Beemster helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beemster is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beemster laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beemster een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Beemster

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beemster voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Beemster

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven