Fietsaccu revisie Beerse? Accu reviseren elektrische e-bike in Beerse is eenvoudig en goedkoop.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beerse kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Beerse rijden er veel meer door de stad. Het is heerlijk om erop uit te trekken met een elektrische ebike. Doordat je veel geringer sterkte en dynamiek hoeft te verbruiken houd je het veel langer vol. Het is nu mogelijk om b.v. naar een eetcafé in Beerse te fietsen waar u eerder uitsluitend met de wagen naar toe ging. En hoe leuk het rijden ook is met de elektrische fiets, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Beerse voor ieder budget

Wanneer de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. De computer kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. {Door uitsluitend de cellen te verwisselen houd u de uitgave gering en vervang je uitsluitend datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Beerse dient u al vlug denken aan een (geld)som groter dan €525,00. Bij ons kan men tussen de 100 en 500 euro bezuinigen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Beerse met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is mogelijk om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fiets accu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen met fiets ondersteuning. De prijzen hiervoor zijn relatief minimaal. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Als de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ook van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Beerse: Denk aan de natuur

We werken in een periode waar de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht omgaan met alles wat we consumeren staat hoog op de agenda. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een actieve bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet alleen uw rekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Beerse

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Beerse helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beerse is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beerse laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beerse een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Beerse

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beerse voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Beerse

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven