Fiets accu revisie Beersel! Reviseren fietsaccu Beersel beter voor uw beurs en het leefmilieu, meestal net zo aantrekkelijk of zelfs beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beersel kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Beersel. Fietsen met een elektrische fiets is plezierig. Doordat je geringer aandrift en druk hoeft te verbruiken houd men het veel langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eetgelegenheid in Beersel te fietsen waar u eerder enkel met de auto heen ging. Hoe fijn het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Beersel voor ieder budget

Als de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog uitstekend. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Beersel moet u al snel denken aan een bedrag hoger dan €500,00. Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Beersel met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is uw keuze of u sterkere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met support en uw fietsaccu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit erg aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een aangenaam oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Indien de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Beersel: Denk aan de natuur

De aardbol wordt telkens belangrijker. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom almaar belangrijker. Het reviseren van de accu past opperbest in dit perspectief. De energie cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Beersel

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Beersel helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beersel is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beersel laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beersel een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Beersel

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beersel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Beersel

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven