Fiets accu reviesie Beerta! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Beerta.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beerta kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, natuurlijk ook in Beerta rijden er steeds meer rond. Het is aangenaam om ergens op visite te gaan met een elektrische ebike. Doordat je minder energie en dynamiek hoeft te gebruiken hou men het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een gelegenheid in Beerta te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen heen ging. Hoe heerlijk het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Beerta voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld vaak nog perfect. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Beerta dient u al snel denken aan een bedrag groter dan €550,00. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Beerta met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kan bovendien kiezen voor krachtigere batterijen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere batterijen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Beerta: Denk aan het milieu

We leven in een tijd waar de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Recyclen van materialen is hiertoe buitengewoon voornaam. Vanwege de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. De cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Beerta

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Beerta helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beerta is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beerta laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beerta een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Beerta

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beerta voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Beerta

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven