Fiets accu revisie Beerzel? Wat kan ik uitsparen met het reviseren van m’n accu in Beerzel?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beerzel kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze telkens vaker verkocht, zeker ook in Beerzel rijden er steeds meer rond. Het is behaaglijk om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder als je persoonlijk moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Beerzel verblijven was vroeger te ver op de fiets, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe heerlijk het rijden ook is met een elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een andere accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Beerzel voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik vaak nog in uitstekende staat. {Door enkel de cellen te verwisselen houd u de uitgave gering en vervang je uitsluitend dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met tamelijke vermogen, ook bij uw ebike specialist in Beerzel. Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 150 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Beerzel met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen bewaren. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw accu wilt dan wat u in het begin had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen met steun en de fietsaccu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit erg verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Als de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch  welkom. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Beerzel: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waar de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles dat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een juiste bijdrage. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Beerzel

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Beerzel helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beerzel is de moeite waard. De bedragen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beerzel laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beerzel een extra voordeel dus!

Accu revisie Beerzel

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beerzel voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feest of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Beerzel

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven