Fiets accu revisie Beesd. Reviseren accu Beesd lekker voor uw beurs en het milieu, meestal net zo perfect of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beesd kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Beesd maken gebruik van de elektrische e-bike. Rijden met een elektrische fiets is lekker. De km die afgelegd kunnen worden zijn veel langer ingeval je eigenhandig moet trappen. Het is nu mogelijk om b.v. naar een eetcafé in Beesd te fietsen waar u eerder alleen met de auto naar toe ging. Plus hoe leuk het rijden ook is met de elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een andere accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Beesd voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog perfect. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fietsaccu. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met tamelijke kracht, ook bij uw ebike specialist in Beesd. Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij ons tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Beesd met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. Het is denkbaar om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de oude fiets accu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met ondersteuning. En dit voor een geringe prijs. Een mooi oordeel om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er juist veel meer voor terug te krijgen. Indien de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij ons ook met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Beesd: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waarin de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiertoe uiterst belangrijk. Het reviseren van de accu past uitstekend in dit perspectief. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Beesd

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Beesd helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beesd is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beesd laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beesd een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Beesd

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beesd voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Beesd

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven