Fiets accu reviesie Begijnendijk! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Begijnendijk.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Begijnendijk kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Begijnendijk maken gebruik van de elektrische fiets. Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder wanneer je persoonlijk moet trappen. Even vlug naar de zaak in Begijnendijk is nu eenvoudig per e-bike te doen, daar u vroeger misschien met de trein hier naar toe ging. Hoe fijn het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een paar jaren dient de accu wel te worden vervangen. De fiets accu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Begijnendijk voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog uitstekend in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in uitstekende staat. De batterijen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met redelijke kracht, ook bij de ebike expert in Begijnendijk. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Begijnendijk met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is uw voorkeur of u sterkere cellen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit erg aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Ten opzichte van een andere accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan ook nog eens rekenen op veel voordelen. Ingeval de fiets accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons eveneens  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Begijnendijk: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waar de toekomst van onze planeet uitermate urgent is. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom constant belangrijker. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een juiste bijdrage. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook het milieu wordt daar erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Begijnendijk

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Begijnendijk helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Begijnendijk is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Begijnendijk laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Begijnendijk een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Begijnendijk

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Begijnendijk voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerst bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Begijnendijk

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven