Fiets accu revisie Beigem? Ook de bezoekers uit Beigem zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beigem kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Beigem maken gebruik van een elektrische ebike. Het is gemakkelijk om te reizen met de elektrische ebike. Doordat je geringer aandrift en druk hoeft te verbruiken hou men het veel langer vol. Op de fiets naar familie die in Beigem leven was vroeger te ver op de ebike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fiets accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Beigem voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. {Een nieuwe accu in Beigem kost dikwijls boven de 625 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het merk ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Beigem met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is geoorloofd om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de oude fiets accu had, deze batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met fiets ondersteuning. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Een mooi plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de accu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch  welkom. Wij doen er alles aan om die fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Beigem: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waar de toekomst van onze aarde zeer belangrijk is. Het hanteren met alles dat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Beigem

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Beigem helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beigem is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beigem laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beigem een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Beigem

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beigem voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Beigem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven