Fiets accu reviesie Beilen! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Beilen.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beilen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Beilen. Fietsen met een elektrische e-bike is plezant. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer wanneer je eigenhandig moet trappen. Op de ebike naar familie die in Beilen leven was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe leuk het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een paar jaren dient de accu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Beilen voor ieder budget

Als de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. De behuizing kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. {Door uitsluitend de batterijen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je enkel datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe fiets accu in Beilen kost vaak boven de 600 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Beilen met garantie

We starten onze vervolgstappen met een controle om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog degelijk zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is geoorloofd om krachtigere batterijen erin te zetten dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met ondersteuning. En dat voor een beperkte meerprijs. Een aardig standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Ingeval de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Beilen: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hierbij heel belangrijk. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. De energie cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Beilen

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Beilen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beilen is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beilen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beilen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Beilen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beilen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetcafĂ©. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Beilen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven