Fiets accu revisie Bekkerzeel! Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken fietsen in Bekkerzeel.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bekkerzeel kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Bekkerzeel. Het is gemakkelijk om erop uit te trekken met de elektrische e-bike. Omdat je minder energie en kracht hoeft te verbruiken houd je het heel wat langer vol. Op de ebike naar familie die in Bekkerzeel verblijven was vroeger te ver op de fiets, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Bekkerzeel voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste onderdelen nog uitstekend in orde. De chip kan b.v. nog goed in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de accu. Voor een nieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Bekkerzeel dient u al gauw denken aan een hoofdsom groter dan €525,00. Bij ons kan men tussen de 100 en 400 euro besparen door de accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Bekkerzeel met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is mogelijk om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de versleten accu had, deze cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . De prijzen hiervoor zijn relatief bescheiden. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Bovendien kunt u bij ons terecht indien uw accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Bekkerzeel: Denk aan het milieu

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hiermee erg belangrijk. Het reviseren van de fiets accu past perfect in dit plaatje. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bekkerzeel

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bekkerzeel helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bekkerzeel is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bekkerzeel laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bekkerzeel een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Bekkerzeel

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bekkerzeel voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bekkerzeel

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven