Fiets accu revisie Bekkevoort. Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken fietsen in Bekkevoort.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bekkevoort kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Bekkevoort maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is gemakkelijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat langer ingeval je eigenhandig moet trappen. Even gauw naar de winkel in Bekkevoort is nu fijn met de fiets te doen, daar u eerst wellicht met de auto hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bekkevoort voor ieder budget

Als de accu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. De cassette is meestal na lange tijd veelal nog in uitstekende staat. {Door slechts de energie cellen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je alleen datgene wat echt vervangen moet worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Bekkevoort. Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bekkevoort met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is denkbaar om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de versleten accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit erg verleidelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Ingeval de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Bekkevoort: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hierbij buitengewoon belangrijk. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. De batterijen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bekkevoort

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Bekkevoort helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bekkevoort is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bekkevoort laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bekkevoort een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Bekkevoort

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bekkevoort voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerder niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bekkevoort

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven