Fiets accu revisie Belfeld. Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken fietsen in Belfeld.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Belfeld kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Belfeld. Het is voortreffelijk om ergens op bezoek te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je minder aandrift en druk hoeft toe te passen hou men het veeltijds langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eetcafé in Belfeld te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fiets accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Belfeld voor ieder budget

Indien de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. De chip kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. De cellen zijn dikwijls het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw fiets specialist in Belfeld. Bij ons kan men tussen de 100 en 300 euro uitsparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het merk fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Belfeld met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. U bepaalt zelf welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw accu wilt dan die u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen met steun en uw fiets accu langer mee gaat. En dit voor een relatief kleine meerprijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Als de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch van harte welkom. Wij doen er alles aan om die fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Belfeld: Denk aan de natuur

We leven in een periode waar de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij toepassen staat hoog op de agenda. Door de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. De batterijen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet alleen uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Belfeld

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Belfeld helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Belfeld is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Belfeld laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Belfeld een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Belfeld

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Belfeld voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voordien niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Belfeld

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven